Sunday, November 30, 2008

Are you sane?

So read one response to "my" personal ad with this picture attached.

I was actually relieved to get such a response. Although I definitely think there are people who truly want to date sociopaths because they are sociopaths (and some do it successfully), I also think that most people do not want to date and/or are not well-suited to date or otherwise be involved with a sociopath. Of course the better the sociodar of the people in the latter category, the better off everyone is. So congrats to the author of this response for having enough good sense to know that we are not quite sane.

29 comments:

 1. That was my first post I believe. I didn't sign up for the first one I did and I remember writing it. Any comments on the rest that I left?

  ReplyDelete
 2. Of course we're sane. Probably a great deal more sane than empaths, particularly in certain highly charged emotional situations.

  ReplyDelete
 3. In all things, being good at one thing will make you bad at an another.

  ReplyDelete
 4. i am doing the same thing now to just to see how well people do again ha ha for Florida Texas Colorado and West Virginia ha ha

  ReplyDelete
 5. This is my first time visit here. From the tons of comments on your articles,I guess I am not only one having all the enjoyment right here!
  squarefood.org |

  ReplyDelete
 6. I research and encounter at home. Thanks the developers for a amazing resource..!
  apron2apronsisters.com |

  ReplyDelete
 7. I’m happy to find so many useful info here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing.
  http://www.palestinarossa.org |

  ReplyDelete
 8. You completed certain reliable points there. I did a search on the subject and found nearly all persons will agree with your blog.

  ReplyDelete
 9. Bệnh gai cột sống là ba bệnh cực kỳ khó chịu đặc biệt là lúc gai tiến triển hay ép lên các rễ thần kinh thiết kế người mang bệnh nhức nhối tê tay, tê chân..Bệnh viêm khớp là một bệnh lý tuy ko quá nguy hại tuy nhiên những hình ảnh mà nó gây ra cuộc sống là siêu bực bội, đặc biệt là khi gai tiến triển hay chèn quá mức lên các rễ trí não sản xuất người mang bệnh nhức nhối những bộ phận trên cơ thể như nhức nhối tê tứ chi. thoái hóa khớp là là bệnh nhìn ra bởi sự phát triển thêm vào ra của xương hoặc sự thoái hóa của thoát đĩa vĩ đệm trên thân cột sống, các nguyên do cơ bản thường hỗ trợ tạo thành bệnh gout là qua Chấn thương: cột sống mắc nguy hiểm, cơ thể sẽ dùng cơ chế tự hồi sức để khắc phục vết thương, việc này dẫn đến xuất hiện gai xương gây bệnh thần kinh tọa hoặc bệnh viêm khớp dạng thấp là gì

  ReplyDelete
 10. dòng sản phẩm Son iope là một trong những dòng sản phẩm mỹ phẩm hàn quốc không những được những người dùng chị em thông thường ưu chuộng mà nó còn là một trong những vật bất li thân của hầu hết ngôi sao, ca sĩ điện hình ảnh nổi tiếng hiện nay.Người ta thường gọi chủng Son bourjois này cùng phổ biến tên gọi khác nhau. nhưng thực ra loại son này với loại Son velvet là cộng một kiểu với rộng rãi màu sắc và công dung giống nhau. tuy nhiên để cho một ít khác hàng chưa rõ thì shop mỹ phẩm công ty chúng tôi sẽ viết lại hai baifchi tiết để người dùng có thêm tin tức về dòng sản phẩm son môi này.Vậy những tác phẩm đó là gì hay sở hữu hiệu năng như thế nào. Để hỗ trợ tạo một số khách hàng hiểu sâu sắp được về những dòng sản phẩm mới này chúng tôi xin được công ty mỹ phẩm giới thiệu đến ba nhãn hiệu tốt nhất trong phân khúc tác phẩm này đó chính là Tất phun airstocking Hàn Quốc nhập hàng hoá chính hãngNắm bắt được như nhu cầu lớn to của người mua hoặc ước muốn luôn ước muốn là trong số nhà hàng nhà chế tạo mỹ phẩm lớn nhất cả nước cho nên việc dịch vụ chúng tôi chế tạo hàng Son velvet xịn cùng những mức giá vô ùng sốc

  ReplyDelete
 11. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Comments on posts over 14 days are SPAM filtered and may not show up right away or at all.

Join Amazon Prime - Watch Over 40,000 Movies

.

Comments are unmoderated. Blog owner is not responsible for third party content. By leaving comments on the blog, commenters give license to the blog owner to reprint attributed comments in any form.